Sarmaşık İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek...

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis Öğretmenler tarafından ayarlanır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarmasikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SARMAŞIK MAH. SARMAŞIK KÜME EVLERİ SARMAŞIK KÖYÜ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 234 EĞİL / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ

Yerleşim Yeri - Eğil İlçesi Sarmaşık Köyü

Ulaşım Okulumuzun Diyarbakır il merkezine uzaklığı 70 km olup, okula ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun Diyarbakır il merkezine uzaklığı 70 km ilçe merkezine uzaklık 27 km dir.